Hulp nodig bij uw
bestelling?

Wij helpen u natuurlijk graag als
u vragen heeft over het plaatsen
van een bestelling.

  • Telefonisch contact
    +31 (0)85 488 1270
  • Een vraag stellen
    haza@haza.nl

winkelwagen    €0,00
excl. verzendkosten

0

Nieuwe Catalogus 2019

11-1-2019

In 2019 helpen wij u graag verder om speciale gebeurtenissen nog leuker te maken. De nieuwe collectie en ons vertrouwde assortiment zijn nu beschikbaar in de nieuwe Catalogus 2019.

What's new(s)?
Na een succesvolle première met de Neon UV make-up, biedt Haza op exclusieve basis het gehele assortiment van Moon Creations. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor een passend assortiment bij u in de winkel. Ook blijft Haza het assortiment van Unique aanbieden. In 2019 worden nieuwe trendy thema's gelanceerd, waaronder Space, Alpaca en nu uit voorraad leverbaar, L.O.L. Surprise. 

Voor het tweede jaar presenteert Haza zich op de Spielwarenmesse in Neurenberg. Van 30 januari tot en met 3 februari staan wij voor u klaar in hal 9, stand C-17. Kom, maak kennis met ons sprankelend aanbod aan nieuwe producten en dans uw discount! Nieuwsgierig? Plan hier eenvoudig uw afspraak online.

Abonneer je op ons YouTube kanaal en bekijk de nieuwste Halloween video's!

19-9-2018

Halloween is in aantocht en HAZA is voorbereid! Blader door ons uitgebreide en griezelige assortiment decoratie, maskers, scary peepers, Ghoulish buddy, wonden en héél veel meer. Onze bewegende Halloweeenpoppen met licht en geluid zijn nu te bekijken op ons YouTube kanaal. Vergeet je niet te abonneren!

Geschenkverpakkingen voor het najaar en de feestdagen!

28-8-2018

 

Met het najaar en de feestdagen in het vooruitzicht heeft HAZA een selectie luxe en sfeervolle verpakkingen in het assortiment.
U kunt de geschenkverpakkingen nu in de voorverkoop bestellen. Vanaf 3 september zijn de verpakkingen leverbaar.
Bekijk snel het complete assortiment en ontdek de mooiste verpakkingen om uw klanten te verrassen! 

 

Hoera! Ook HAZA is AVG proof!

31-7-2018

 

We hebben ons privacy beleid bijgewerkt om u goed te informeren over hoe wij uw persoonsgegevens (AVG) beschermen en volgen hiermee de nieuwe Europese wetgeving. Daarnaast leest u daar hoe u uw rechten op gegevens kunt uitoefenen.Ons streven is om zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn. Door gebruik van onze diensten te blijven maken, bevestigt u ons vernieuwde privacy beleid en gaat u akkoord. Lees hier de privacy policy >

 

Heeft u nog vragen hierover? Neem dan contact op via 085-4881270.

 

Met vriendelijke groet,

HAZA Groep B.V.

HAZA steunt Stichting Langs de Zijlijn

25-5-2018

Stichting Langs de Zijlijn houdt haar landelijke dag op zaterdagmiddag 9 juni 2018 voor kinderen waarbij kanker in het gezin voorkomt. Als er kanker voorkomt in een gezin is er veel aandacht voor de ouders en de patiënt zelf… maar meestal niet voor de kinderen. De Stichting Langs de Zijlijn organiseert jaarlijks speciaal voor die groep een landelijke dag. Onder begeleiding van kindertherapeut Sabine Krijger van de Kinderhoeksteen kunnen kinderen deze dag verschillende workshops volgen, waaronder een Jill workshop! HAZA stelt hiervoor diverse Jill DIY knutselpakketjes beschikbaar. Daarnaast worden er knutselpakketten van Jill verloot onder de inschrijvingen van de creatieve workshop! Er worden maar liefst 10 knutseldroomhuizen en 5 DIY droom mobiles verloot onder de inschrijvingen.  
Meer informatie over de landelijke dag leest u hier!
Bekijk ook het promotiefilmpje van Jill voor Stichting Langs de Zijlijn.  

Haza Halloween voorverkoop van start!

5-4-2018

De rillingen lopen over je rug bij de nieuwste Halloween feestartikelen van Haza! Van angstaanjagende Halloween buddies en scary peepers tot make up kits en lenzen. Haza is klaar voor Halloween!

Halloween is populair!
Steeds meer Nederlanders zijn in de ban van Halloween. Niet alleen het aantal klanten neemt toe, óók de bedragen die mensen besteden worden groter! Zorg daarom dat u op tijd bent met de inkoop van de griezeligste artikelen.

Complete special effects make up kits
Schmink en special effects zijn erg populair, hoe enger hoe beter! Ontdek de handige Halloween complete make up kits van Woochie. De kit bevat alles wat je nodig hebt om de meest gruwelijke horror make up effecten te maken.

Creepy maskers
Jaag iedereen de stuipen op het lijf met de griezeligste maskers van Haza! Of je nou als zombie, skelet of als clown verkleed gaat: met onze maskers rent iedereen gillend voor je weg! Voor de finishing touch maak je je scary look compleet met gekleurde lenzen!

Onmisbaar: Halloween decoratie Haza
Halloween zou niet hetzelfde zijn zonder schrikwekkende decoraties. Het kan niet eng genoeg met Halloween. Tover elk huis om tot een horrorhuis met de meest angstaanjagende decoraties van Haza. 

Meer advies over een complete Halloween collectie bij u in de winkel?
Wij adviseren wij u graag over de Halloween trends van 2018! en bekijk hier snel de nieuwste Haza Halloween brochure!

 

ENJOY YOUR MOMENTS
PARTY

Bekijk hier alle feestartikelen!

ENJOY YOUR MOMENTS
PACKING

Bekijk hier alle verpakking!

ENJOY YOUR MOMENTS
HOBBY

Bekijk hier alle hobby artikelen!