Hulp nodig bij uw
bestelling?

Wij helpen u natuurlijk graag als
u vragen heeft over het plaatsen
van een bestelling.

 • Telefonisch contact
  +31 (0)85 488 1270
 • Een vraag stellen
  haza@haza.nl

winkelwagen    €0,00
excl. verzendkosten

0

Nu GRATIS vloerdisplay bij uw bestelling!*

14-5-2019

Ervaar ook het gemak van een molen bij u in de winkel. Ontvang nu de vloerdisplay gratis bij aankoop van een compleet ingerichte feest- of stationery molen! U kunt gemakkelijk het assortiment aanpassen of vernieuwen. 

 

Stationary display

 

 • Complete 128-vaks molen.
 • Inclusief 1280 vellen (128 x 10).
 • Leuk voor volwassenen én kids.

 

Feest display

 

 • Volledig ingerichte feestmolen.
 • Méér dan 60 verschillende items.
 • Met standaard indeling of volledig naar wens ingericht.

 

Wilt u advies over de inrichting van uw feestdisplay? Neem contact op met ons verkoopteam.  

Nieuwe Catalogus 2019

11-1-2019

In 2019 helpen wij u graag verder om speciale gebeurtenissen nog leuker te maken. De nieuwe collectie en ons vertrouwde assortiment zijn nu beschikbaar in de nieuwe Catalogus 2019.

What's new(s)?
Na een succesvolle première met de Neon UV make-up, biedt Haza op exclusieve basis het gehele assortiment van Moon Creations. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor een passend assortiment bij u in de winkel. Ook blijft Haza het assortiment van Unique aanbieden. In 2019 worden nieuwe trendy thema's gelanceerd, waaronder Space, Alpaca en nu uit voorraad leverbaar, L.O.L. Surprise. 

Voor het tweede jaar presenteert Haza zich op de Spielwarenmesse in Neurenberg. Van 30 januari tot en met 3 februari staan wij voor u klaar in hal 9, stand C-17. Kom, maak kennis met ons sprankelend aanbod aan nieuwe producten en dans uw discount! Nieuwsgierig? Plan hier eenvoudig uw afspraak online.

Abonneer je op ons YouTube kanaal en bekijk de nieuwste Halloween video's!

19-9-2018

Halloween is in aantocht en HAZA is voorbereid! Blader door ons uitgebreide en griezelige assortiment decoratie, maskers, scary peepers, Ghoulish buddy, wonden en héél veel meer. Onze bewegende Halloweeenpoppen met licht en geluid zijn nu te bekijken op ons YouTube kanaal. Vergeet je niet te abonneren!

Geschenkverpakkingen voor het najaar en de feestdagen!

28-8-2018

 

Met het najaar en de feestdagen in het vooruitzicht heeft HAZA een selectie luxe en sfeervolle verpakkingen in het assortiment.
U kunt de geschenkverpakkingen nu in de voorverkoop bestellen. Vanaf 3 september zijn de verpakkingen leverbaar.
Bekijk snel het complete assortiment en ontdek de mooiste verpakkingen om uw klanten te verrassen! 

 

Hoera! Ook HAZA is AVG proof!

31-7-2018

 

We hebben ons privacy beleid bijgewerkt om u goed te informeren over hoe wij uw persoonsgegevens (AVG) beschermen en volgen hiermee de nieuwe Europese wetgeving. Daarnaast leest u daar hoe u uw rechten op gegevens kunt uitoefenen.Ons streven is om zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn. Door gebruik van onze diensten te blijven maken, bevestigt u ons vernieuwde privacy beleid en gaat u akkoord. Lees hier de privacy policy >

 

Heeft u nog vragen hierover? Neem dan contact op via 085-4881270.

 

Met vriendelijke groet,

HAZA Groep B.V.

HAZA steunt Stichting Langs de Zijlijn

25-5-2018

Stichting Langs de Zijlijn houdt haar landelijke dag op zaterdagmiddag 9 juni 2018 voor kinderen waarbij kanker in het gezin voorkomt. Als er kanker voorkomt in een gezin is er veel aandacht voor de ouders en de patiënt zelf… maar meestal niet voor de kinderen. De Stichting Langs de Zijlijn organiseert jaarlijks speciaal voor die groep een landelijke dag. Onder begeleiding van kindertherapeut Sabine Krijger van de Kinderhoeksteen kunnen kinderen deze dag verschillende workshops volgen, waaronder een Jill workshop! HAZA stelt hiervoor diverse Jill DIY knutselpakketjes beschikbaar. Daarnaast worden er knutselpakketten van Jill verloot onder de inschrijvingen van de creatieve workshop! Er worden maar liefst 10 knutseldroomhuizen en 5 DIY droom mobiles verloot onder de inschrijvingen.  
Meer informatie over de landelijke dag leest u hier!
Bekijk ook het promotiefilmpje van Jill voor Stichting Langs de Zijlijn.  

ENJOY YOUR MOMENTS
PARTY

Bekijk hier alle feestartikelen!

ENJOY YOUR MOMENTS
PACKING

Bekijk hier alle verpakking!

ENJOY YOUR MOMENTS
HOBBY

Bekijk hier alle hobby artikelen!