Hulp nodig bij uw
bestelling?

Wij helpen u natuurlijk graag als
u vragen heeft over het plaatsen
van een bestelling.

  • Telefonisch contact
    +31 (0)85 488 1270
  • Een vraag stellen
    haza@haza.nl

winkelwagen    €0,00
excl. verzendkosten

0

HAZA steunt Stichting Langs de Zijlijn

25-5-2018

Stichting Langs de Zijlijn houdt haar landelijke dag op zaterdagmiddag 9 juni 2018 voor kinderen waarbij kanker in het gezin voorkomt. Als er kanker voorkomt in een gezin is er veel aandacht voor de ouders en de patiënt zelf… maar meestal niet voor de kinderen. De Stichting Langs de Zijlijn organiseert jaarlijks speciaal voor die groep een landelijke dag. Onder begeleiding van kindertherapeut Sabine Krijger van de Kinderhoeksteen kunnen kinderen deze dag verschillende workshops volgen, waaronder een Jill workshop! HAZA stelt hiervoor diverse Jill DIY knutselpakketjes beschikbaar. Daarnaast worden er knutselpakketten van Jill verloot onder de inschrijvingen van de creatieve workshop! Er worden maar liefst 10 knutseldroomhuizen en 5 DIY droom mobiles verloot onder de inschrijvingen.  
Meer informatie over de landelijke dag leest u hier!
Bekijk ook het promotiefilmpje van Jill voor Stichting Langs de Zijlijn.  

Haza Halloween voorverkoop van start!

5-4-2018

De rillingen lopen over je rug bij de nieuwste Halloween feestartikelen van Haza! Van angstaanjagende Halloween buddies en scary peepers tot make up kits en lenzen. Haza is klaar voor Halloween!

Halloween is populair!
Steeds meer Nederlanders zijn in de ban van Halloween. Niet alleen het aantal klanten neemt toe, óók de bedragen die mensen besteden worden groter! Zorg daarom dat u op tijd bent met de inkoop van de griezeligste artikelen.

Complete special effects make up kits
Schmink en special effects zijn erg populair, hoe enger hoe beter! Ontdek de handige Halloween complete make up kits van Woochie. De kit bevat alles wat je nodig hebt om de meest gruwelijke horror make up effecten te maken.

Creepy maskers
Jaag iedereen de stuipen op het lijf met de griezeligste maskers van Haza! Of je nou als zombie, skelet of als clown verkleed gaat: met onze maskers rent iedereen gillend voor je weg! Voor de finishing touch maak je je scary look compleet met gekleurde lenzen!

Onmisbaar: Halloween decoratie Haza
Halloween zou niet hetzelfde zijn zonder schrikwekkende decoraties. Het kan niet eng genoeg met Halloween. Tover elk huis om tot een horrorhuis met de meest angstaanjagende decoraties van Haza. 

Meer advies over een complete Halloween collectie bij u in de winkel?
Wij adviseren wij u graag over de Halloween trends van 2018! en bekijk hier snel de nieuwste Haza Halloween brochure!

 

NIEUW:Jill DIY Droom mobile & Sleutelhangers exclusief bij Haza!

16-3-2018

Met het succes van de huidige Jill DIY knutselpakketjes heeft Haza, in samenwerking met Jill, twee leuke nieuwe items ontwikkeld: 
Jill DIY Droom mobile in Ibiza stijl en Jill DIY sleutelhangers in vrolijke kleuren!
Met de stap voor stap uitleg van Jill en de kant en klare materialen kan iedereen knutselen!


Wie kent Jill niet?
Jill is ongekend populair en is bekend van TV en haar Youtube kanaal. 
Als koningin van het tekenen en knutselen heeft Jill de állerleukste knutselideeen uitgebracht in de vorm van DIY knutselpakketjes, zodat kinderen zelf de mooiste creaties kunnen maken.


Jill is cool!
Zorg daarom dat de nieuwste Jill DIY Droom mobile en Sleutelhangers bij u in de winkel verkrijgbaar zijn!
Bestel eenvoudig online of neem contact op met ons enthousiaste Sales team.
Meer Jill? Bekijk hier de complete brochure!

Samenwerking Unique & HAZA!

11-10-2017

HAZA breidt haar feestassortiment in één klap fors uit door de samenwerking met Unique. Als nieuwe distributeur voor Unique in Nederland heeft HAZA een gevarieerd assortiment opgenomen van vrolijke feestlijnen: licentielijnen zoals Emoji, Harry Potter en Batman, maar ook een ‘unicorn’ lijn, diverse ‘Happy Birthday’ lijnen, ‘solid color’ tafelgerei en piñatas. Unique staat als Amerikaans bedrijf al 54 jaar wereldwijd bekend om haar kwalitatief goede producten en scherpe prijsniveau. HAZA levert direct uit voorraad en zal haar selectie in de komende maanden verder uitbreiden! Bekijk hier het Unique Party assortiment.

Spielwarenmesse 2018

9-1-2018

Van woensdag 31 januari tot en met zondag 4 februari staan wij voor u klaar op de Spielwarenmesse in Neurenberg! Wij willen u graag uitnodigen om ons te bezoeken tijdens één van deze dagen. Onder het genot van een drankje presenteren wij u graag de Haza Collectie 2018!
Kom en bezoek ons bij stand C-17, hal 9!


 

Vaste prijsverlaging Helium!

16-8-2017

De populariteit van Helium groeit met de dag en op de markt wordt er flink gestunt met de prijzen; tijdelijke aanbiedingen, variatie in kwaliteit en mooie lokkertjes zie je overal. Bij HAZA doen we nu ook mee met deze gekte! Wij hebben de prijzen van het helium vast verlaagd en bieden nog steeds de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Daarnaast kunt u bij het afnemen van de helium cilinder 30 of 50 ballonnen (art. 442190 & 442191in grote hoeveelheden profiteren van erg interessante bulkprijzen! Benieuwd? Neem dan contact op met uw contactpersoon of onze binnendienst:


- Binnendienst: 085 - 488 12 70;  
- Laura van Florestein: 06 - 81421440;
Miguel Schuitevoerder: 06 - 24746750;
- Niels Dolman: 06 - 81421441.

Wees er snel bij en profiteer nu!

 

 

ENJOY YOUR MOMENTS
PARTY

Bekijk hier alle feestartikelen!

ENJOY YOUR MOMENTS
PACKING

Bekijk hier alle verpakking!

ENJOY YOUR MOMENTS
HOBBY

Bekijk hier alle hobby artikelen!