Hulp nodig bij uw
bestelling?

Wij helpen u natuurlijk graag als
u vragen heeft over het plaatsen
van een bestelling.

  • Telefonisch contact
    +31 (0)85 488 1270
  • Een vraag stellen
    haza@haza.nl

winkelwagen    €0,00
excl. verzendkosten

0

Witbaard Feestartikelen en Haza Groep bundelen hun krachten

 

Almere, 4 maart 2021Witbaard Feestartikelen uit Almere zet met overname  van Haza Groep in Harderwijk een volgende stap om haar marktpositie te versterken. 

 

Witbaard Feestartikelen heeft met ingang van 1 maart 2021 de activiteiten van Haza Groep overgenomen. Haza papiergroothandel en producent van oudsher, is sinds 2013 gevestigd in Harderwijk en uitgegroeid tot een begrip in de markt. Met een uitgebreid assortiment feest-, hobby- en verpakkingsartikelen maakt Haza het vieren van speciale momenten nog leuker. Haza beschikt over een eigen ontwerpstudio waar dagelijks wordt gewerkt aan nieuwe producten van zowel eigen merk als private label.

 

Witbaard Feestartikelen, ooit begonnen met een winkel in feestartikelen bestaat als familiebedrijf al meer dan 120 jaar en is dus ook geen onbekende in deze branche. Met een assortiment van meer dan 10.000 artikelen is de groothandelsafdeling de laatste jaren flink gegroeid.

 

Johan Witbaard: “Deze overname sluit perfect aan op onze ambitie om de positie in de markt van feest-, hobby- en verpakkingsartikelen te versterken en uit te breiden. Door onze krachten te bundelen willen wij onze klanten en de klanten van Haza nog beter van dienst zijn. Met veel vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet en hopen wij nog eens 120 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten te mogen zijn met het leveren van artikelen voor feestelijke momenten! ”

 

Witbaard Feestartikelen – Bolderweg 35 – 1332 AZ Almere
Haza Groep – Van Leeuwenhoekstraat 8 – 3846 CB Harderwijk

Deel deze pagina via Facebook / Twitter / Google+